Behúzódunk télre egy fedett, fűtött helyre, és ott főzünk tovább.
Továbbra is csak friss alapanyagokat használunk, vagy jól bevált pikáns fűszereket. A konyhafőnök most is a Kisszántó-Dr. Juzztice páros lesz, de elhívtunk egy kuktát is, hogy ő készítse az előételeket.
Emlékeztek még Metrokollra? Ő nyitotta meg az idei Dub Székház sátrat, és a kiváló mixével mindenkit meggyőzött róla, hogy érdemes a későbbiekben is együtt dolgozni vele.
Az étlapon most is igyekszünk többféle ízt felvonultatni, bár azt bevallhatjuk, hogy a Napközi adottságait csak úgy tudjuk kihasználni, ha táncosabb zenéket játszunk. Szóval, szeretnénk kicsit csípősebb fűszereket használni, amiktől ösztönösen ugrándoznotok kell majd. 10-kor kezdünk, a belépés ingyenes.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése